Hvorfor Intersolution?

 • Fast kontaktpunk
  Hos oss får du et fast kontaktpunkt og en fast kontaktperson å forholde deg til. Vi jobber tett med våre kunder og har lav responstid dersom dere skulle ha behov for assistanse.

 • Brukervennlige løsninger
  Vi er opptatt av sluttbrukers opplevelse og tilpasser systemer etter brukeren og ikke omvendt. I et høykostland som Norge, hvor effektivitet påvirker resultatgradet i så høy grad er det desto viktigere at elektroniske arbeidsverktøy fungerer optimalt.
 • God rådgivning og tett samarbeid
  Vi ser viktigheten av effektive elektroniske løsninger, med et fast kontaktpunkt å forholde seg til. Mange driftsselskaper sliter med å få den elektroniske hverdagen til å henge sammen og bruker unødvendig tid og ressurser man ellers kunne benyttet på kjernevirksomhet. Sammen med våre kunder jobber vi tett for å finne de beste løsningene tilpasset nettopp din virksomhet!

 • Et kontaktpunkt, èn telefon, mange løsninger
  Vi ser viktigheten av å bygge nettverk og har etter flere år i bransjen knyttet til oss en rekke samarbeidspartnere. Dette kommer våre kunder til gode i form et bredere spekter av produkter av tjenester, men likevel med kun ett kontaktpunkt å forholde seg til.

Om Intersolution AS

Intersolution AS er et datterselskap av Sarpsborg Data AS og driver prosjektledelse og IT-drift for bedriftsmarkedet.

DRIFTSELSKAPER

MORSELSKAP

DATTERSELSKAP